TARINAMME

Vuonna 2019 ensiesitelty MAX venemallisto yhdistää katamaraanirungon, alumiiniveneen ja modulaarisen malliston parhaimmat ominaisuudet niin ajomukavuudessa, veneilykokemuksessa kuin mukavuudessa. Suunnittelun lähtökohdissa on huomioitu monimuotoiset veneilytarpeet yhteysveneilyssä, ympärivuotisessa käytössä, kuljetuksissa ja kaikenlaiseen vesillä liikkumiseen. MAXit ovat todellisia merten monitoimityökaluja.

Suunnittelun lähtökohtana on tehdä monikäyttöveneitä, ei pelkkiä kuormajuhtia. Niinpä konseptin ytimessä on muunneltavuus. Kaikkiin malleihin on saatavilla erikokoisia istuinlaatikoita, ohjauspulpetteja ja hyttejä.

Konsepti on omiaan enemmän tai vähemmän hulppean kansitilan tarjoavaan katamaraaniveneeseen. Esimerkiksi kookkailla sohvilla ja pöydällä varustettu MAX on kuin suuri liikkuva terassi, siis vaihtoehto puhtaaseen huvikäyttöönkin.

Väitämme, emmekä tee sitä yksin, että MAXien ajomukavuus niin merenkäynnissä ohjailussa kuin viihtyvyydessä lähestyvät täydellistä nautintoa.

MAX veneissä yhdistyy useamman vuosikymmenen kokemus suomalaista venesuunnittelua ja valmistuksen tietotaitoa. Osaamisemme juuret ovat Alpon katamaraanirunkoisissa työveneissä ja lautoissa, jotka ovat syntyneet käsissämme ensimmäisestä kynänvedosta lähtien Raumalla vuodesta 2009. Aika karut rahtijuhdat ovat nyt jalostuneet merikelpoisuutta ja monikäyttöisyyttä korostavaksi MAX mallistoksi, jolla laajennamme käsityksiä venetyypin mahdollisuuksista.

MAXia luotsaa vuonna 2024 erittäin kokenut tiimi ja tulevaisuuden katseet kohdistuvat horisonttia korkeammalle niin kasvun, malliston kun asiakastyytyväisyyden osalta. Laatu ja luovuus reittipisteinä.