Miksi MAX alumiinivene?

Katamaraanirunko maksimoi kansitilat ja lastattavuuden. Modulaariset kansitilat palvelevat sekä kuljetus- että huvikäyttöä. MAX alumiiniveneiden korkea ponttonirakenne ja alaosiltaan poikkeuksellisen teräviksi muotoillut rungot aikaansaavat erinomaisen suorituskyvyn ja ajettavuuden kaikissa olosuhteissa. Varustelu omiin tarpeisiin sopivalla hytillä, säilytysratkaisuilla, keularampilla ja laajalla valikoimalla mukavuusvarusteilla tekevät MAXistä sinun.

MAX kulkee kaikilla nopeusalueilla vakaasti kuin kiskoilla ja aallokossakin äärettömän pehmeästi, ilman pauketta ja yllätyksiä. Liukukynnys on lähes huomaamaton. Nopeudet yltävät tarvittaessa 30-40 solmuun ja mikä parasta, MAX veneiden suorituskykyä voi todella hyödyntää kelin yltyessä kovaksi. Tuplaperämoottoreilla katamaraanin ohjailu on vaivatonta ja rantautuessakin MAXille on ominaista hallittavuus ja rauhallinen suuntavakaus.

MAX veneiden malliversiot sisältävät Open Sky -avolpulpettiversion, Light Cabin -kevythyttiversion ja Cabin -ohjaushyttiversion.

Matkustusmukavuus

MAX veneillä liikkuminen on tehty mukavaksi ja turvalliseksi myös matkustajille. Ohjaushytilliset MAX veneet ovat todella hiljaisia. Hytti on kiinnitetty runkoon kumi-pulttitassuin minimoiden rungon äänet ja värinät. Myös sisustuksen materiaalit ja yksityiskohdat painottavat hiljaisuutta sekä käyttömukavuutta läpi mahdollisimman pitkän veneilykauden.

 

Esteettömät kannet

Laaja-alaiset kannet ovat esteettömiä ilman kulkua haittaavia porrastuksia. Kulku veneeseen on helppoa veneenlevyisen, laskettavan keularampin tai avattavien laitaporttien kautta. Ympärikäveltävän veneen kulkutilat ovat ruhtinaallisen leveät ja tukevien kaiteiden korkeus riittävä. Max veneiden kansikorkeus on sama kuin modernien ponttonilaiturien, jolloin matkustajien ei tarvitse nousta tai laskeutua veneeseen.

 

Kantavuus

Katamaraanin vakaus on huikea ja kansi on aina vaaterissa. Korkean ponttonirakenteen ansiosta MAX veneiden kantavuus on suuri, mallista riippuen 1680–3000 kiloa. Kyytiin sopii vaativaakin lastia rakennustarvikkeista työkoneisiin. Rahdin ja kansikalusteiden kiinnitämiseen on kannessa kiskoja ja kansikiinnikkeitä. MAX veneiden keularampit varustetaan manuaalisella tai sähkökäyttöisellä vinssillä.

 

MAX muuntautuu kätevästi myös leppoisaan huvikäyttöön. Vain MAX veneissä on näin laajat kansitilat, jotka muuttuvat lisävarustekalustein vaikkapa istuinryhmäksi piknik-seurueelle.


 

Materiaalit

MAX veneiden täysalumiininen rakenne on tehty 95%:sti kierrätettävistä materiaaleista. Alumiini on materiaalina huoleton ja kestävä. MAXin Ilmatäytteiset, koepaineistetut runkoponttoonit ja siltakeskiosa ovat täysin tiiviitä, joten pilssipumppuja ei tarvita, eikä ponttoneihin synny kondensiovettä. Kansi on itsetyhjentyvä. Alumiinivene soveltuu sanomattakin todella pitkään veneilykauteen.