Katamaraanirunko

On se huikea ajaa ja todella tilava! Tämän lausahduksen eri tavoin ilmaistuna olemme saaneet kuulla lähes aina kun olemme veneilleet uuden MAX-kipparin kanssa. Katamaraanirunko antaa ylivoimaisen vakauden, käyttömukavuuden ja turvallisuuden sekä lyömättömän kantavuuden verrattuna V-pohjaisiin yksirunkoveneisiin. Kun tähän vielä lisätään MAXeille ominaisen siltakeskiosan sekä laajan valikoiman hyttejä tai ohjauspulpetteja ja muita lisävarusteita niin käyttämämme ilmaisu monikäyttövene pääsee oikeuksiinsa.

MAX on alumiinisten ponttooniveneiden ja katamaraanien edelläkävijä. Väitämme, että katamaraanirungot tulevat olemaan yksi venekehityksen kiinnostavista suunnista. Näemme jo, miten lähitulevaisuudessa perinteisten yksirunkoveneiden valmistajat esittelevät omia katamaraaniratkaisujaan.

Vakaus

Katamaraanirakenne estää tehokkaasti veneen kallistumisen riippumatta kuorman sijainnista tai matkustajien liikkumisesta veneen kannella ja tuo ajomukavuutta käännöksissä sekä erilaisissa meriolosuhteissa. Rakenne estää tehokkaasti myös veneen keulan nousua eikä käytännön liukukynnystä huomaa. Ajonäkyvyys on aina selkeä ja vene vakaa. MAXit ovat erittäin turvallisia ja helppokäyttöisiä veneitä.