MAX 78 - Merten monitoimityökalu

MAX 78 on hyöty- ja huvikäyttöön tarkoitettu ohjaushytillinen monitoimityökalu. MAX 78 on pätevä valinta yhteysveneilijälle, jolle mukavuus merenkäynnissä on kaikki kaikessa.

Jykevällä keularampilla varustettu alumiininen MAX monikäyttövene kuljettaa yli 11 m2:n keulakannellaan suuremmatkin lastit kantavuuden ollessa B-kategoriassa 2600 kg ja C-kategoriassa 3900 kg.

Veneeseen on esteetön kulku myös laitaporttien kautta ja sivukannet ovat ruhtinaallisen leveät. MAX 78 on omiaan ammattiveneenä, yhteysveneenä, saaristokuljetuksessa, kalastuksessa kuin myös huvikäytössä. Hyttissä on istuinpaikat kuudelle henkilölle ja se on erittäin hiljainen, sillä hytti on irti rungosta ja äänieristetty. Näin matkustusmukavuus kovemmassakin merenkäynnissä on miellyttävää.

Max 78 Cabin on tilattavissa myös suuremmalla L-kokoisellä hytillä, jossa istuu mukavasti kahdeksan henkilöä.

Veneeseen on saatavissa kattava valikoima erikokoisia penkkejä ja säilytyslaatikoita sekä muita lisävarusteita. Perämoottorivaihtoehtoja veneeseen on tarjolla 2 x 115-200 hv 2-koneasennuksena, joilla vene saavuttaa noin 30-42 solmun huippunopeuden.

Totalveneen kokeneen testaajan, Jan Sjölundin sanoin: ”Ennakkoluulot pois, tässä on tosi pätevä laite!”